SPONSORED BY:

Saturday, 31 March 2012

Contest Blog Gorgeous by Raraa


Syarat-syarat
  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like blog ni dan klik semua icon cute ni 
  • Like & follow sponsor Here
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe bukan tagboard taw
tagged:
1. nadh
2. rose
3. joel

' First Giveaway By Aisyah Hashim And Ieka '



http://4.bp.blogspot.com/-NirD7xJex_U/T112lz26erI/AAAAAAAAAdo/734OoE7XaeI/s320/Untitled-1.png

Jom join :D

SYARAT PENYERTAAN
- Warganegara Malaysia
- WAJIB follow blog Aisyah Hashim dan Ieka
- Like gambar INI *WAJIB
- Follow dan Like sponsors
   Heart Inspiration Fanpage / Blog
   Fashion Disaster Collection Fanpage
   LoveBagLoveBag Private Closet Fanpage / Blog
   Butterfly's Garden Shop Fanpage / Blog 
   Mid Vill Suppliers Fanpage / Blog
   HijabSchool Fanpage / Blog
   Azzā Utsūkūshīī Fanpage / Blog
   Sweetie Pretty Lens Fanpage
   Zaralyla Shop Fanpage / Blog
   Tri Fa Wardrobe Fanpage / Blog
   The Cat Burglar Fanpage / Blog
   Mingle Mingle Shop Fanpage / Blog
   Magnifique Bonbons Fanpage / Blog

CARA PENYERTAAN
- Tajuk Entry anda mesti ' First Giveaway By Aisyah Hashim And Ieka '
- Letak Banner Giveaway di entry anda
- Suka hati nak tag atau tidak *ada hadiah untuk top refferal
- Bila dah siap, tinggalkan link entry dan URL FACEBOOK anda di ruang comment
  *INGAT! URL FACEBOOK bukan ID FACEBOOK*


DUE DATE: 15 APRIL 2012

'Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'

 
JOM RAMAI2 JOIN..BLH KLIK SINI/ BANNER KAT BWH
80 HADIAH MENANTI KAMU
http://3.bp.blogspot.com/-ZW3QfEjViOo/T3dPLwM3lYI/AAAAAAAAAC8/l3_NMdV0xAA/s1600/TGB+Giveaway.png
GA berlangsung dari 1 April – 24 April 2012 dan result – 25April 2012

HAPPY BIRTHDAY TGB
1- Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'
2- WAJIB Follow dan Like semua Penaja2 GA ini
3- Letak Banner GA di entry kamu
4- Tag sorang je, dan pastikan mereka tahu
5- Follow TGB itu HARUS
6- Tinggalkan URL GA di ruang comment ini sahaja, tempat lain saya tak terima

SENARAI PENAJA TGB
- Fatma Fazira : FOLLOW | LIKE  1| LIKE 2
- Nurziyana : FOLLOW | LIKE | ADD
- LoveBag LoveBag : FOLLOW
- Nur Syahirah : FOLLOW | LIKE
- De Closette : FOLLOW | LIKE
- Kittyshawls : FOLLOW | LIKE
- Nur Anisah : FOLLOW | LIKE
- Ain Zuhairi : FOLLOW | LIKE
- Thaiyibah : FOLLOW | LIKE
- Atikah Mansor : FOLLOW
- Joojoo Craft : FOLLOW
- Roziah : FOLLOW | LIKE
- Haruno Hana : FOLLOW
- Biri Biri Collection : LIKE
- Cik Harty : FOLLOW
 
TAGGED: NADH 
DONE
SEMOGA BERTUAH!!
AMIN
:)

Fan Page Celebration Giveaway!

 
 
CK One, Chrome Azzaro and Mont Blanc for men.

Here is what you can win (7 winners):
DKNY Be Delicious (7ml) x 3
DKNY Golden Delicious (7ml) x 1
CK One (15 ml) x 1
MONT BLANC Legend (4.5ml) x 1
CHROME AZZARO (7ml) x 1

DKNY for women, this perfume looks good enough to take a bite! 
How to enter this giveaway? Please read carefully as I reserve the right to disqualify any incomplete entries!

1. "LIKE" my Facebook Fan-Page.

2. Blog about this giveaway on your blog with a link back to this post. Come back and leave me a Comment with a URL link to your blog post.
**If your comment doesn’t show up right away, don’t worry I may have to approve it first.

3. This contest runs from today until 7 April 2012.

4. Winners will be chosen by RANDOM.ORG and will be announced on 9 April 2012.

So to all of you who are already connected with me via facebook/blog, feel free to “LIKE” my new Facebook Page by visiting it HERE and clicking on “LIKE”. Thank you.


Nak join??
klik jerr SINI
semoga mnjd fan yg bertuah
:)

MINI GIVEAWAY BY MANJA ( I’m Limited Edition)


 
jom join mini giveaway. boleh pilih hadiah. tak percaya jom terjah

Start giveaway 12.01 am 21/3/2012 until 11.59 pm 18/4/2012.
Sila tinggalkan link penyertaan anda di komen INI SAHAJA
COPY BANNER di atas dan LINK kan terus ke blog MANJA. 


SILA LIKE  dan  FOLLOW blog SPONSOR  
(klik nama sponsor AUTOMATIC ke page SPONSOR. Just LIKE. tak perlu ADD. SIMPLE? JOM JOIN. X RUGI)

* Nak tahu hadiah? Sila 
 
* Bagi link facebook JUGA untuk Manja inform korang if menang
* ada SPECIAL GIFT untuk you olls yang join sebelum 9/4/2012
p/s: Kejujuran itu penting taw. SIMPLE kan? ape lagi jom join :)

*update.sape yg dh join check nama kat sini 
V
V
V
V
V
V



"WHY I THINK I'M LIMITED EDITION
 
I'm limited edition....It is juz becoz i am what i am.. a limited mummy to a cute limited prince & princess & also a limited gud wife to a limited great husband :D who else can be limited edition as me hah? only one & of course it is only me! hihi

* Sila nyatakan 3 pilihan hadiah yang you olls nak:

1)  1 x sexy beg (chosen by the SPONSER) 2) 1 set x syiria + inner silang/inner neck 
3) 1pc  x maxi dress 

"1st Giveaway by Atirah Hayati"




Cara nak sertai
1.Buat entry bertajuk "1st Giveaway by Atirah Hayati"
2.Letak banner Giveaway dalam entry korang . Ambik banner kat SINI Linkkan terus ke entry ni .
3.Tag 2 orang atau lebih , pastikan diorang tahu pasal GA ni . Kalau taknak tag , promote habis-habisan . (Boleh pilih antara 2 , jangan tak buat langsung . kalau buat 2-2 lagi bagus)
4.Tarikh tutup pada 04 April 2012  pada pukul 6petang. 05 April 2012 keputusan.
5.Lepas tarikh tutup , sila check list peserta di blog ini . -Penting-
6.Letak entry GA di ruangan komen di SINI sahaja . di shoutbox or di entry lain , tidak akan dilayan . Letak link entry , bukan link blog !

Senarai sponsor (LIKE/FOLLOW/ADD)

Herba Tihara | Blogshop |
Nabila Athirah | Blog | Fanpage |
Asyiqin | Blog |
Maya | Blog |
Yanty | Blog |
Norsyafika | Blog |
Musfirah | Fanpage |
Cik Eiyra | Blog | Fanpage |
Cik Kira | Blog | Fanpage |
Ieysa Alifah | Blog | Fanpage |
Shamimie | Blog | Fanpage |
Mencari Nur Ilahi | Blog | Fanpage |
LoveBag LoveBag | Blogshop | Fanpage |
Shawl Kami |  Facebook |
Heart Inspiration (Boutique) | Blogshop | Fanpage |
Ayda | Blog | Fanpage | Fanpage II |
Ieqka | Blog |
Hanis Anasa | Blog | Fanpage |
Cik Ross | Blog | Fanpage |
Mazri Khairil | Blog | Fanpage |
Sarah Adi | Blog |
Atiqah | Blog | Fanpage | *New Sponser
Nur Darmia | Blog | Fanpage | *New Sponsor
Nadhirah | Blog | Fanpage | *New Sponsor
Nana Yaakob | Blog | *New Sponser
Iris Raudhah Collection | Blogshop | Fanpage | *New Sponsor
Modern Hijab | Blogshop | Fanpage | *New Sponsor
Shaa Aien | Blog | Fanpage | *New Sponsor
Pretty Little Hime-Crafts | Blog | Fanpage |  **New Sponsor
Byla Collections | Facebook | **New Sponsor
30 orang sponsor . Like/Follow/Add kesemuanya .
74 pemenang semuanya .
Anda sponsor Giveaway saya ? Wajib KLIK SINI 
Anda akan join Giveaway saya ? Wajib sewajibnye KLIK SINI 
#Update >>> Kepada yang dah join , Like/Follow/Add new sponsor . 

 >SENARAI PESERTA GA <
>SENARAI HADIAH GA<

Friday, 30 March 2012

"Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway!"


Syarat-syarat sangat mudah
1- Letak tajuk entri "Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway!"
2- 'Like' facebook page dan 'follow' blog sponsors dibawah: (wajib)
  • Tri Fa Wardrobe: page [klik], blog [klik]
  • Shamila Shop's Catalyst: page [klik], blog [klik]
  • Pencinta Hijab: page [klik], blog [klik]
  • Lovebag Lovebag: page [klik], blog[klik]
  • Asmyra Hafizz: page [klik], blog [klik]
  • Kitty Sykes Closet: page [klik]
  • Indah Catalyst: page [klik] dan [klik], blog [klik]
  • Linehandbag Collection: page [klik], blog [klik]
  • Aina Fesyen Collection: page [klik] dan [klik], blog [klik]
  • Azza Utsukushii: page [klik], blog [klik]
  • Hijabersfashion Couture: page [klik], blog [klik]
  • Ctredzuan: page [klik]
  • Efa Shawls: page [klik], blog [klik]
3- Letak banner giveaway (bawah) dalam entri, pastikan banner ni dilinkkan ke entri giveaway ni ye.. (wajib)

4- Nak tag? boleh, terpulang, tapi top referral akan diambilkira. Ahaa..siapa yang jadi top referral akan dapat hadiah speciaaaal punya dari Tri Fa! Jadi you ajak ramai ramai join dan beritahu diorang yang diorang dapat tahu tentang giveaway ni dari you. Guna ayat ni, "Giveaway refer from ............. (nama you)".
5- Inform kami yang awak awak dah join giveaway dengan meletakkan link entri giveaway tu di kotak komen di bawah..Kalau tak letak macam mana kami nak tau kan..? Ingat ya, link entri giveaway, bukan link blog. ;)   (wajib)
Contoh: 
link entri giveaway: http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary-giveaway.html
link blog: http://trio-fabulous.blogspot.com
6- DONE! Senang kan? hihi.. Jadi join cepattt.. sebelum due date! Cepat! Cepat! Barang FREE yang cun-melecun kalau tak dapat alangkah ruginya..hehehe..
[Tarikh Tutup: 14/April/2012 tepat jam 12 tengah malam]

ok done follow & like
huuu,bepelohh gak time line tenet cam sipot sedutt ni
arp2 adelaa tuah mng 1hadiah hehe
aminn
:)

'MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012'

 
 
Jom ramai- ramai join Magnolia Pert GA ni :)
kalo korang nak join korang klik sini ehhh? hehe
  ai sgt berkenan dgn jam ini :)
sgt santeekkkkkk ok
kalo jd milik aii, gumbira xterkata, ngeeeee
papepon jom reramai join sbb

TARIKH TUTUP : PERTENGAHAN BULAN EMPAT NTI, INSYAALLAH <3
 
 

Thursday, 29 March 2012

"Contest: Blog Yang Simple"




Syarat-syarat Contest :
  1. Buat 1 entry yang bertajuk "Contest: Blog Yang Simple" dan tampalkan banner dekat atas dalam entry tu.
  2. Klik sini dulu "Tekan" "Sini"
  3. Tag kan sekurang kurangnya 3 rakan blogger korang.
  4. Siap semua linkkan entry yang korang buat tu dekat comment entry ni.

Note blogger: Hanya seorang pemenang yang akan dipilih berdasarkan blog yang simple & akan di edit blognya full editing, blognya akan di lawa lawakan dan sape yg nk blognya di comelkan lagi bolehlah join contest ni ok..


Tarikh tutup: 1 / 4 / 2012

TAGGED:
1. nadh
2. kak atie
3. alongnidar

"Contest Give And Take By Nana & Tyna"




tarikh : 22 Feb 2012 - 31 Mac 2012

syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
  •   semua blogger boleh join contest ni. tak terhad kepada gegurl atau boboi
  •   first skali WAJIB FOLLOW tyna dan nana.
  •   buat 1 entry yang bertajuk "Contest Give And Take By Nana & Tyna"
  •   letakkan banner di atas dalam entry anda dan linkkan teros ke entry ini.
  •   dalam entry tersebut, anda perlu letakkan sekeping gambar anda bersama BFF (best friend forever) yang menarik.
  •   anda perlu tag 3 orang sahaja dan pastikan mereka tahu.
  •   last sekali, postkan link entry anda dalam komen entry contest ini.
  •   hadiah akan diumumkan sehari sebelum tarikh tutup.
picca me wif my BFF aka my asben :)
forever being my BFF aminnn

tagged:
1. nadh
2. kak atie
3.kak akma

CikAbbit's SuperDuper GA



1.  Wajib ade blog 
2. Warganegara Malaysia yg mempunyai alamat rumah.
3. Wajib menjadi follower blog cikAbbit
4. Buat entry simple yang bertitled :CikAbbit's SuperDuper GA 
5. Wajib ade banner GA yang comel tuh >KLIK<
6. Dalam entry tu Wajib ada list sponsorship GA ni seperti yang berikut:


7. Wajib like & follow para sponsorship page & blog.
8. Dalam entry tak kisah lah nak tulis ape2 jnji ade sedikit doa untuk cikAbbit. Nak mintak tolong like sini & sini

9. Wajib hantarkan link anda di bawah komen entry ini. Kalau hantar di shoutbox, tidak di terima.

  • GA ini akan berjalan dari 6 Mac 2012-6 April 2012
  • Senarai name peserta akan di update insya allah.UPDATE
  • Semua syarat wajib di patuhi untuk mengelakkan dari di singkirkan dari GA ini.
  • Senarai hadiah akan di update soon. 
  • undian akan di lakukan secara cabutan.
  • Selamat Menjoinkan diri.#tak wajib tag tp sape yang rajin promote kan entry nya akan mendapat hadiah istimewa. Rajin2 la jengah blog cikAbbit untuk sebarang perubahan.
Mari join beramai2, lebih x10 hadiah menanti anda semua !!!


ucapan utk cik abbit:
May ur dreams come true & May ur wish become reality!!!
 (huhu simple jerr ucapan sy, asal da ikot syarat2 kan, hehe, cik abbit jgn marah ha, nti lekas tuwe ><)

"2nd Giveaway by Yana Saniey".



syarat-syarat join GA:
1. blogger yang menetap di malaysia SAHAJA
2.WAJIB follow blog yana untuk ketahui perkembangan GA
3. buat satu entry bertajuk "2nd Giveaway by Yana Saniey".
4.tag rakan2 korang n diorang tahu tentang GA nie
5.tarikh tutup: 6APRIL 2012(JUMAAT).  30 MAC 2012(JUMAAT)
6.dah siap ,tinggalkan link korang kat ruangan commet entry INI sahaja, kalau letak dekat entry lain REJECT.
tagged:
1. nadh
2. kak atie

Wednesday, 28 March 2012

Sweet March Giveaway




Sweet March Giveaway. This month Mochie2 felt and Hayano Handmade will give you FREE one Matryoshka Doll, one Matryoshka Handphone Case and One Matryoshka Key holder for 2 luckiest persons :)

One Matryoshka Dolls by Hayanohandmade

One Matryoshka key holder and Matryoshka HandphoneCase by Mochie2 felt

How to get their :
- Add facebook account Mochie2 felt and Hayano Handmade
- Follow on twitter @IndahApsari and @retnoandriani

- Plus point when you share this GIVEAWAY on your Blog, twitter, or Facebook, don't forget to leave your link or mention us.
- Plus point too if you put this giveaway button on your blog sidebar.

Let's join this giveaway, 1 - 30 March 2012 
Winners will be published on 31 March 2012.
Good luck.. ^_^

Win COACH Wristlets at BabyIbu



Tarikh
1 Mac 2012 sehingga 15 April 2012

Bagi Penyertaan Melalui Blog
  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.

Bagi Penyertaan Melalui Facebook
  1. Share link entri ini di wall FB anda.
  2. Like page Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbuShoppe, Beautiful Hijab, dan TwoLittleJJ.
  3. Tinggalkan link penyertaan anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.
Syarat Penyertaan
  • Pemenang akan dipilih secara random.
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog).
  • Setiap satu penyertaan dikira satu cabutan. Sekiranya melalui blog dan FB maka ada dua cabutan. Sekiranya ada dua kali entri di blog dan dua kali share di FB dikira 4 cabutan.
  • Sekiranya tidak memenuhi syarat di atas maka cabutan seterusnya akan dibuat.
  • Semua keputusan adalah muktamad.

Hadiah
Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1
COACH Signature Stripe Khaki/Multi Wristlet worth RM220 x 1


Bag Holder worth RM25 x 3

Top Referer
Environsax Bag bernilai RM30


Penaja - Tq So Much

BERTUAH dlm entry "1st Giveaway by Ain"

 
 
Alhamdulillah
bertuah lg dlm GA yg Ain anjurkan :)
 
 
 no. 64 ehh my lucky no
menang topup RM5, okla kan? sape nk bg free2 yex?weee

keputusan penuh blh tgk sini:
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/pemenang-bagi-1st-giveaway-by-ain.html

ni kata Ain:
TAHNIAH KEPADA PARA PEMENANG!!! Kepada yang tak menang tu, jangan bersedih. Mungkin rezeki anda tiada di GA ini tetapi mungkin contest Ain akan datang? Hehehe so tunggu ye bulan 4 nanti Ain akan buat Segment: Happy 18th Birthday Ain!!! Ada banyak hadiah untuk dimenangi. So stay tuned...
 
weeee...insyaAllah nti  Segment: Happy 18th Birthday Ain!!!
kite sume pakat2 join okeh?
taniah again wat semua pemenang & taniah pd Ain sbb berjaya melaksanakan your 1st Giveaway dengan berjayanya :D
mesti senang ati kan?..hihi