SPONSORED BY:

Thursday, 31 May 2012

"Like, Share & Win Contest, AWESOME PRIZE WAITING U!"


 

 
  http://i1168.photobucket.com/albums/r494/sharinanatasha/likesharewincontest.gif
 
cONTEST iNI sEDANG bERLANGSUNG dI bLOG oFFICIAL sY
mEH rAMAI2 jOIN :)
kALO nAK jOIN kLIK >sINI<

sEMUA pESERTA bERPELUANG mENANG!!!
hADIAH bLH tAHAN gAKLA bANYAKNYE :)
jOM jOIN & tENGOK sAMA aDA aNDA bERTUAH aTAU tIDAK ;p
 
tARIKH tUTUP: 31 mEI 2012

"BABY LILI DESIGN 2ND GIVEAWAY"


...BAGAIMANA NAK SERTAI...
mudah sahaja caranya...anda hanya boleh pilih satu kategori sahaja...

****************************************************************
1) KATEGORI BLOG
**anda hendaklah meletakkan gambar giveaway kami di dalam entri anda 
**anda perlu buat satu entri yang bertajuk "BABY LILI DESIGN 2ND GIVEAWAY"
**follow blog kami...kami pasti akan follow blog anda nanti..hehe
**tinggalkan jejak anda dengan hanya komen di entri ini beserta dengan link entri yang dah anda buat
**oh ye...gambar boleh copy and paste DI SINI
 
 
done :) hehe...bertuahx sy kalini? nantikan keputusan penuh dgn debaran 
sesape nak join juz klik banner kat atas k

Tuesday, 29 May 2012

Special Mother's Day Giveaway by Musnida-Bakery!!


hadiah berupa special cookies from Musnida Cakes House yang akan diberikan kepada 3 peserta yang paling kreatif dan bertuah.
**update : hadiah special yg lain akan ditambah mengikut keramaian peserta ^^

GA ini sangat mudah dan syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  • follow blog ini (kalau dah follow, sila bagi id follower).
  • buat entry khas untuk GA nie dan boleh ikut kreativiti masing-masing.
  • copy gambar GA nie dan paste dalam entry korang.
  • tag 2 orang atau lebih.
  • tinggalkan di ruangan komen entry ini
    • id follower
    • link entry
tagged: semua yg baca entry ini & yg nak join same :)
nak join juz klik banner kat atas yg kiut tuh 
ends: 6 jun 2012

'Ann Anniversary Give Away 2012'

Syarat:
1-Buat entri ringkas seringkas boleh yang bertajuk 'Ann Anniversary Give Away 2012'.
2-Link kan entri anda ke sini.
3-Letak banner kat sidebar.
Copy url di sini:
4-Seterusnya, kepada yang belom sila:
Follow blog Macam-macam-ann
Follow blog Surf-Ann-Shoppe
Follow blog Kiki Bundle
Like Pages Kiki Bundle
5-Tinggalkan link, id google, dan nama fb anda di ruangan komen,  supaya mokcik dan kawan2 lain boleh terjah blog dan add anda balik.
6-Tag seorang kawan atau lebih - tiada paksaan.
7-Sila letak nama atau link daripada mana anda tahu tentang GA ini (untuk tentukan hadiah referral)
Hadiah Utama:
Baucer RM15 + Hadiah Misteri Tajaan Surf & Shoppe
Hadiah kedua:
Baucer RM10 + Hadiah Misteri Tajaan Kiki Bundle
Hadiah Referral tertinggi:
Tasbih Digital + Hadiah Misteri
 
jom join :)
nak join klik banner kat atas wokehh? :)

Monday, 28 May 2012

Random Giveaway by Cik Fie



Jom join GA ini reramai yuppp
nakjoin klik banner kat bwh ehhhh :)


Syarat2 Penyertaan
  1. Follow , like n vote blog Cik Fie 
  2. Follow , like , add , semua sponsor di SINI
  3. Buat entri berkaitan dengan GA ni n letak banner berserta link entri GA ni . 
  4. Letak link entri anda ( BUKAN LINK ENTRI GA SAYA) dan link fb anda di ruang komen
  5. TARIKH TUTUP : SEHINGGA 200 PESERTA JOIN GA NI .
>> SENARAI PESERTA <<

Saturday, 26 May 2012

"1st Giveaway By Iena Eliena"

 
Nak join klik

>>>1st Giveaway By Iena Eliena<<<


SYARAT-SYARAT
1)  Follow blog cik iena
2)   Like fanpage cik iena
3) Like fanpage sponsor
4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena"
dan tempekkan gambar comel kt atas nie(^_~)
5) Sila beritahu siapa referral anda
(siapa tag anda ,jika anda tidak d tag,anda tau dari blog siapa)
6) Tag minimum 3 blogger dan pastikan mereka tahu
nak tag bnyk2 pon boleh sb ade hadiah utk top referral
7) Tinggalkan link anda diruangan komen


HADIAH-HADIAH

Top Referral 
- Busana Muslimah daripada 
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena

Tempat Pertama 
- Domain + own domain email selama setahun
- Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Dua Helai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)


Tempat Kedua
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Ketiga
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)
***********************************************************
PEMENANG DITENTUKAN BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH YG AKAN DIBUAT 
OLEH CIK IENA SENDIRI
TETIBE NAK BUAT VIDEO CIK IENA CABUT SENARAI NAMA
(^_~)

Tarikh Tamat : 7 Jun 2012 

tagged: semua yg berminat :)

2nd Anniversary My Online Boutique Giveaway





Here are the T & C:

 1. This contest is open to all Malaysian bloggers and fb account holder who have Malaysia address.
2. Must be My Online Boutique blog follower and be My Online Boutique For You fb fan. Click "LIKE" My Online Boutique For You Facebook page.
3. Put above picture to your entry blog, side bar and add into your blog list. Don't forget to back link to this entry as well.
4. Create one simple entry about this Giveaway in your blog with title "2nd Anniversary My Online Boutique Giveaway" and back link to this entry as well.
5. Leave your id follower (blog and Facebook), email and your link entry in this entry's comment.
6. This contest start from 1 May 2012 until 31 May 2012.
7. Tag 3 of your friends and make sure they all know that they have been tag.
8. 3 winners will be choose via Random.org.


Prize will be update later :)
 
tagged:
semua yg belom join!! :)
nk join klik banner k

3rd GIVEAWAY by Syafiqah Hashim



Syarat yang MUDAH:
1. be my follower supaya mudah untuk tahu update GA
2. like page pikalurve SINI
3. buat satu simple entry khas and letak banner GA
4. tag 3 rakan anda untuk join
5. hantar link entry anda dekat comment dibawah (bersertakan email & FB anda)

and you are OFFICIALLY JOIN this Giveaway!
*semua syarat wajib dibuat, kalau tidak penyertaan anda terbatal..TQ

HADIAH:

MAC look in the box
contain: 3 different colour blusher, 2 colour of compact powder, 20 colour eyeshadow, 2 small brush, 

and

Fancy Satin Shawl by pikalurve
this GIVEAWAY only valid for only 10 DAYS
starting from 22 MAY 2012 - 31 MAY 2012
 
tagged:
1. nadh
2. kak akmarwati
3.kak azatie

'1st Giveaway by Nono Lu and Feyras'




Syarat-syaratnya :
  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
  • WAJIB klik SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.
  • Tarikh mula: 1 Mei 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: 31 Mei 2012 
  • Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER dengan TWITTER supaya senag nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 15 orang.
Peserta akan diadili dengan menggunakan RANDOM.ORG . Jadi, tiada istilah pilih kasih.

 
JOM JOIN RAMAI2
KLIK >>>>>> SINI <<<<<<

"1st Giveaway Almira Alwani 2012"


Code banner klu kawan-kawan tak dapat copy banner diatas....
[ http://2.bp.blogspot.com/-D0t5wNCrG78/T4kJFZxbBII/AAAAAAAAAPY/MeBKSdxRoaU/s320/%23almira+banner.jpg]

Syarat-syarat GA

1. Wajib follow blog Almiraalwani dan blog nie Akukah Bidadari itu
2. Buat Entri simple n letak banner GA diatas kat entri.
3.Letak link kawan2 kat comment di bawah ye.
4. Tag sekurang-kurang nye 2 org.
5. Tajuk Entri mestilah "1st Giveaway Almira Alwani 2012"
6. Mudahkan
7. 3 orang pemenang akan dipilih secara random

Tarikh tutup: 31 May 2012
Tarikh diumumkan pemenang pada 8 Jun 2012
 
tagged:
blogger yg minat nak join sekali :)

"Middle Of The Year GA by Izzah & Amira"

Syarat-Syarat
  • Bloggers Malaysia. Samaada lelaki atau perempuan, dua-dua boleh join.
  • Like fanpage, follow blog dan follow twitter. WAJIB! Kalau tak, awak dikeluarkan. Serious.
  • Follow Blog Amira dan Izzah. WAJIB!
  • Buat satu entry bertajuk "Middle Of The Year GA by Izzah & Amira.
  • Copy banner atas tu dan paste di entry awak, linkkan banner tu ke entry saya ni.
  • Tag 2 atau lebih rakan bloggers. Pastikan mereka tahu.
  • Letak senarai sponsor di entry GA awak. Eh jangan lupa letak ID facebook, blogger dengan twitter untuk buktikan awak dah ikut syarat kami.
  • Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog Amira ataupun Izzah. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami. 
  • Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox pun takditerima.
  • Ada penambahan. Sila letak banner http://i.imgur.com/AjTti.gif  di sidebar. Adjust width okay? :D

Sponsor-Sponsor
  1. Miraa Hussin
  2. Erin Kahar
  3. Intan Lea
  4. Zaralyla Shop
  5. Bags Aholic
  6. Handmade by Zliah
  7. ShawlsToLove
  8. Dazzling Lens
  9. Pink Lemon Closet
  10. Sweetie Pretty Lens
  11. De Closette
  12. S h i d a h Tupperware
  13. Azy Collection
  14. LoveBag LoveBag Private Closet
  15. N.N.R Online Shope
  16. D' Golden Apple
  17. Dee's Closet Shop
  18. Momo Chan Collection
  19. CAAH mini shoppie
  20. Captivated Illusion 
  21. WeSellAlmostAnythingBaby
  22. La Dva
  23. Tudung Lovely Strawberry Collection
  24. Fluffy Bunny Haus
  25. Arissa Felt Craft
  26. Dyanuraz Collection
  27. Iris Raudhah Collection
  28. HAiLady cuteStuff
  29. Mustachic
  30. Vintage Instinct
  31. Miss Qi Closet
  32. Perfumes
  33. Hotz Mumma
  34. ScarfSweet Honey
  35. Little Panda Felt Craft
  36. Mizna Online Shop
  37. Darlina Boutique
  38. Blog StoryCikHoneyBee
tagged:
1. k.akmawati
2.k azatie

"1st Dorayaki Giveaway By Ain"


SYARAT-SYARAT
1-Buat entry pasal GA nie "1st Dorayaki Giveaway By Ain"*WAJIB
2-Stepler kan banner huduh lagi buruk tue dalam entry korang .*WAJIB
3-Tag 2 orang member blog & pastikan dorang taw*WAJIB
4-Letak banner tue dekat sidebar*SUNAT MUAKKAT
5-Dah siap ? campak link entry yang korang buat tue dekat komen ok .*WAJIB
6-Like & Follow semua sponsor*WAJIB 
7-Kalau tak ikut syarat walaupun 1 , automatik ain buang penyertaan korang .

SENARAI SPONSOR
1-Ain , FOLLOW , LIKE , TWITTER 
2-Mira , FOLLOW , LIKE (2x Topap RM10 & 5x Cursor name )
3-Ainie , FOLLOW , LIKE (2x Cursor nama & 2x Cursor gambar )
4-Nono Lu FOLLOW , FOLLOW , LIKE (7x Contact lens-Discount RM5 each pair)
5-Merry , FOLLOW , LIKE ( 1x Full design template & 1x Header)
6-Shafri , FOLLOW (1x Topap Celcom Rm3)
7-Teha , FOLLOW , LIKE (5x simple header)
8-DeqMin , FOLLOW (2x Doodle)
9-MissPotPet , FOLLOW (3x Topap RM 3,5,10 untuk cel, digi,maxis)
10-Sha , FOLLOW , (2x Banner)
11-Miz Areyin , FOLLOW , ADD , TWITTER (1x Topap RM3 & 1x Doodle & 1x Edit 2 Gambar)

#Pemenang Ain akan gune khidmat Random.Org @ Undi tangan & Ade top rfrel .
#Tarikh tutup : 27/06/2012 @ Mungkin dipanjang kan .
#GA akan automatik terbatal kalau penyertaan kurang 27 orang .
#Ain akan buat cabutan Untuk 7 3 ORANG SPONSOR BERTUAH , hadiah dari ain sendri oke .
 
jom join ramai2!!
nk join klik >>> SINI <<<
TAGGED:
1. nadh
2. kak atie

" 1st Giveaway by Nina & Kiki "

Jom join GA ini plk.. klik sini ok if nk join sme1st Giveaway by Nina & Kiki

1. Wajib follow blog nina dan kiki.
2.  Wajib like fanpage baru nina.
3.  Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni.
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap, 
pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki 
(pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA).
5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag.
6. Jangan lupa like and follow sponsor kita. Nak hadiah tak? :P
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.
Senarai Hadiah

1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
 
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. 2x header, 2x edit blog(blogskin), 2x animated banner dari Dayah
Follow -wajib
Like fan page -wajib
7. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
8. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
9. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
10. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
11. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
12. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
13. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
15. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
16. 1x feather earring dari Dress Your Age
17. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang  pagenya *
18. 5x  5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
19. 1x Free Domain One Year dari Amer
Follow - wajib
Like fan page - wajib

20. 1x Flat shoes dari NMA Shop
Follow  - wajib
Like fan page - wajib
21. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
22. 1x bag dari Korean Lens Shoppe Malaysia
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;) 



Updated:
Senarai Peserta (2012.5.25)
Take a note: ada perubahan kepada sponsor no 12. kepada peserta yang sebelum ini tidak dapat follow, sila follow balik ye. harap maaf :) (2012.5.26)
 
tagged:
semua yg be lum sertai GA ini :)