SPONSORED BY:

Saturday, 30 June 2012

1st Giveaway Aliana Azman


 
SYARAT :
  1. mestilah follow blog aliana azman
  2. buat satu entry tentang GA ini.
  3. tempek banner GA dibwh dan MESTI dilinkkan terok ke entry ini , dan tinggalkan link entry penyertaan anda di komen di entry ini .
  4. tag lah kat sape-2 . minimum sorang pun dah cukup :)  nak ramai-2 pon bleh
BAGI PESERTA YANG MEMPUNYAI FB DAN TWITTER

      ande mesti like page fb blog ini dan follow my twitter yaa 

like page fb >> klik sini <<
follow twitter >> klik sini <<

DUE CONTEST : 17 JULAI (SEBULAN)

haa , dah name pon GA , mesti lah ade hadiah nye kan :) saye nak bagi hadiah kepada
 4 orang peserta yang dicabut undi secara random oleh bigboss saye .

2 orang peserta bertuah akan mendapat
* rm 100 (tunai or topup)
* full edit blog percuma
* promote blog selama sebulan .

2 orang pemenang saguhati
* rm 5 (topup)
* edit blog 

tagged:
nadh
NAK JOIN??
KLIK BANNER
:)

"Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida"



SYARAT-SYARAT SEPERTI BERIKUT :
1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) :
- E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
- Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
- Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
- Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
- Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
- Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
- Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
- Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
- Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
- Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
- EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
- Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
- DhiyahShoppe                               - GAnContest
- Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
2. Like Fanpage sponsors disini -->> Fanpage Sponsors *shida sudah sediakan dalam satu page kesemua FP sponsors untuk memudahkan para peserta LIKE! mudahkan? LIKE saja ok :)
3. Buat entri bertajuk "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" letak banner GA serta backlink kan ke blog shida dan letak juga list sponsors dalam entri korang. (boleh copy list sponsors dari syarat 1, pastikan ada link ya)
4. Tag beberapa kawan lain. Lagi ramai lagi meriah hadiah pun makin banyak :)
5. Link entri GA hendaklah di paste pada ruangan SUBMIT LINK yang telah shida sediakan dibawah syarat-syarat. (cuma perlu letak nama peserta/blog dan link entri GA sahaja)
6. Setelah link entri korang submit berjaya dilakukan, dapatkan no.peserta/ blog (kalau boleh selepas submit korang refresh dulu untuk dapatkan no.peserta/blog dengan betul)
7. dah buat syarat 5 dan 6, komenkan pada entri GA ini Nama dan No.peserta/blog sahaja untuk semakan shida nanti. (ingat cuma NAMA dan NO.PESERTA/BLOG sahaja) sebarang link yang korang komenkan pada entri GA ini tidak akan dilayan dan akan di delete dengan serta merta. Shida nak mengelak dari SPAM LINK.
8. Untuk lihat Hadiah-hadiah yang ditaja oleh sponsors boleh lihat sini -->> Hadiah GA
9. GA ini bermula pada 3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012  *jika ada sebarang pertukaran akan shida inform :)
10. Pemilihan pemenang menggunakan Random.org saja. Segala update tentang GA ini akan shida update dari masa ke semasa. Terima kasih semua :)

tagged:
semua yg bce entry ni yg msih blom sertai :)

NAK JOIN?
KLIK BANNER
:)

Contest Klik and WIn


ni bannernya..

syarat-syarat
  • Wajib follow blog ini.
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Klik and WIn---bonus mark..tak buat pun takpe
  • Letak banner kat atas tu kat sidebar korang----bonus mark...klau nk jd top referer
  • Buka page INI, dan INI.dan INI.tunggu sampai habis loading ---->jujur/ honest kay!!--WAJIB
  • Lepas like semua page di bawah ini,KOMEN di entry ini beserta link penyertaan(kalau ada),nama FB,nama samaran di blog..
  • Nak dapat hadiah cabutan bertuah WAJIB DAFTAR  ULIKE
  •  WAJIB like semua page dibawah ini.===WAJIB====
Jom kita tengok hadiah!

Tempat Pertama

-Sepasang lens comel
-Baucar Novel RM5
-Baucar 10% di Crafty SHopp
-Bloglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan FREE sebulan
-FULL EDIT BLOG-washed denim
 -Awesome VIP Blogger Card


TEMPAT KEDUA

-Baucar rm5 untuk beli novel preloved
-Baucar 10% untuk dibelanjakan di Crafty SHopp
-BLoglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan seminggu
-FULL EDIT BLOG washed denim
-Header
-doodle comel
--Awesome VIP Blogger Card

TEMPAT KETIGA
-Review Blog
-Tapak iklan seminggu
-Full edit washed denim
-Doodle
-Header
-Awesome VIP Blogger Card


Saguhati X 10 orang

-Header idamaan
-Doodle
-Banner blog animasi
-Awesome Blogger Card
-Review blog sekaligus


TOP REFERER 2 ORANG SAHAJA!

-Cash RM50--hot
-Topup RM20
-Shawl Hana Tajima Exclusive
-Lomo Camera--hot
-Free brooch
-Free handphone casing
-keychain nama

*hadiah akn ditambah dri semasa ke semasa*

Tarikh Tutup:Sehingga 300 org join!
nak join klik >>>> sini <<<<

Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera

.
.

Pemilihan pemenang adalah menggunakan khidmat random.org. seorang pemenang sahaja yg akan mendapat hadiah yg merupakan sebotol perfume Dubai. Lancome Thesor in Love for Women @ Britney Spears Fantasy = 30ML




Syarat-syarat :
  1. Sah utk BLOGGER MALAYSIA Sahaja
  2. WAJIB FOLLOW Blog Jaja
  3. WAJIB LIKE Page Jaja --> Sutera Online Shoppe
  4. Buat entry bertajuk Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera 
  5. Copy banner di atas sana tuu..letak dalam entry dan link menggunakan link entry Jaja ni .
  6. Tag sekurang2nya 2 orang blogger [ppsstt..PASTIKAN MEREKA TAU]
  7. Akhir sekali copy link entry koang dan post kan di kotak komen
Tarikh tutup adalah :
18 July 2012
 
tagged:
nadh
k.kema
 
NAKJOINN??
KLIK BANNER 
:)
 

Friday, 29 June 2012

Hijaucantik 3rd Giveaway



sy sudah jd follower yg ke 418 blog Hijaucantik
ID:ina_noorlina
Link blog: http://bertuahx.blogspot.com
Name blog: Am I a Lucky One?

Tinggalkan link penyertaan kawan-kawan hanya di entry ini sahaja sebelum 15hb Julai 2012.
 
15 penerima hadiah bertuah akn dpt ini:
 
NAK JOIN??
KLIK BANNER 
:)

Thursday, 28 June 2012

'1st Giveaway by Hayati I.'


Syarat-syarat :

1. Para bloggers yang nak join GA ni mesti buat satu post yang bertitle kan '1st Giveaway by Hayati I.'
2. Wajib follow blog Hayati I. dan like page Hayati I.
3. Wajib like dan follow sponser*akan dicheck*
4. Tag 3 orang bloggers *pastikan mereka tahu dan ada hadiah untuk top referral*
5. Lekatkan banner buruk kat atas tu dalam entry korang dan linkkan terus ke entry ini
6. Kalau dah siap semua , letak link entry korang kat comment ENTRY ni.

Pemenang akan dipilih melalui random.org kecuali Top Referral . 

List Sponser

HAYATI
Follow : Blog
Like : Page

SRI ANEKA VENTURE  
Like : Page 
Add : Facebook
Follow : Blog

FOREVER YOURS
Follow : Blog

ADAM ZAILANI
Follow : Blog

IFSHA
Add : Facebook
Follow : Blog

LIEYNA ROSLI
Follow : Blog
Like : Page

EIRA SYAMIERA
Follow : Blog
Like : Page

QATRATUN NADA ALKHAIRI
Add : Facebook
Follow : Blog
Follow : Blog II

CIK HONEY BEE
Like : Page
Follow : Blog

NUR AIN QISTINA
Like : Page
Follow : Blog
Click : Here

HANDMADE BY ZLIAH
Follow : Blog
Like : Page

NUR SYAKIRAH
Follow : Blog

CRAFT MAIRADIANA
Follow : Blog
Like : Page

PINK LEMON CLOSET
Like : Page
Like : Page II

TUDUNG LOVELY STRAWBERRY COLLECTIONS
Follow : Blog
Like : Page

HOTZ MUMMA
Follow : Blog
Like : Page

NUR ANISAH 
Like : Page

SWEETIE PRETTY LENS
Like : Page

ELLY LILYY 
Like : Page

FAFA STORY*new sponser*
Follow : Blog
Add : Facebook

Update (i) : Senarai Hadiah
Update (ii) : Top Referral
Update (iii) : Hadiah Top Refferal**
 
Pembahagian Hadiah

Tempat Pertama

Header by Hayati
Topup RM10 by Amirah
Edit gambar by Adam Zailani
Voucher discount RM10 pembelian mug di SRI ANEKA VENTURE
Blog review by Ifsha

Tempat Kedua

Header by Hayati
Topup RM10 by Amirah
Edit gambar by Adam Zailani
Voucher discount RM10 pembelian mug di SRI ANEKA VENTURE
Voucher RM5 discount pembelian DVD korean drama by Cik Honey Bee

Tempat Ketiga


Header by Hayati
Edit gambar by Adam Zailani
Voucher discount RM10 pembelian mug di SRI ANEKA VENTURE
Blog review by Ifsha
Voucher RM5 discount pembelian DVD korean drama by Cik Honey Bee

Tempat Keempat

Header by Hayati
Blog review by Ifsha
Voucher RM5 discount pembelian DVD korean drama by Cik Honey Bee
Bloglist by Eira Shamiera

Saguhatiiii

Voucher RM5 discount pembelian DVD korean drama by Cik Honey Bee - 1 pemenang
Bloglist by Eira Shamiera - 1 pemenang 
Bloglist selama 2 minggu by Lieyna Rosli - 3 pemenang 
Tudung Bawal Printed by Datin Qat - 1 pemenang 
Header Rainbow by Aien - 3 pemenang 
Voucher discount 5% by Craft MairaDiana - 5 pemenang 
Tudung by Lovely Strawberry - 2 pemenang 
Voucher discount 5% by Pink Lemon Closet - 3 pemenang
Topup RM10 by Handmade by Zliah - 1 pemenang
Topup RM5 by Nur Anisah - 1 pemenang
Edit full blog by Nur Syakirah - 3 pemenang

TAGGED:
1. NADH
2.KAK KEMA
3. KAK ATIE

NAK JOIN??
KLIK BANNER
:)

Giveaway Blog Saya Ohsem



                                         
Simple Banner okeyh.Ni Aliya Aqilah buat.

Syarat-Syarat
1.Wajib Follow Blog ini Follow Ye (Akan Di check)
2.Wajib letak banner ini

Bila nak join tu tulis dalam post anda macam ni ya

Blog saya ohsem kerana mempunyai........................................
Tidak melebihi 15 perkataan

Hadiah

Tempat Pertama
1x Lomo Aquapix
3x sets barang Ana muslim (Kawan yang buat)
Buku novel ( 5 buku novel)
Samsung Galaxy Tab (Speacils Giveaway) (Kawan buat)
 
 BLOG AKAK OHSEM KERANA MEMPUNYAI CIRI2 BLOG YANG SIMPLE & YG PNTG AKK SUKE :p
 
NAK JOIN?
KLIK BANNER
:)

✿ LIKE MengeLIKE Giveaway ✿


syarat-syarat mudah je ..
  • Follow Blog CONTEST mama ni ..kang x tau plak sape yg menang sbb semua urusan akan di post kat blog contest ni ..
  • kalau nak Follow blog personal kami pun boleh ... TERCIPTA UNTUKKU DAN UNTUKMU
  • ok Langkah Pertama - Anda yg join GA ni kena LIKE FB penaja dulu .. DIYA SOFEA ERYNA
  • Langkah Kedua - LIKE gambar
  •  KYREEN ADELEYA
  • Dan Langkah Terakhir - LIKE gambar 
  • KYRA ADRIANA
  • sesudah mengLIKE anda boleh tinggalkan ID korang kat ruang komen Blog ini - nak promote kat blog korang pun boleh ...
  • TAG 2 rakan blogger yg lain ... nak lebih pun xpe lagi best kalau ramai2 yg join hehhehe ...
  • Pemenang akan dipilih dengan cabutan nama oleh anak saya ...
  • 5 pemenang akan di umumkan - kalau GA ni ramai yg join maka cabutan akan di tambah lagi
  • hadiah misteri menati para pemenang .....
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 tagged:
k.azatie
k.kema

NAK JOIN?
KLIK BANNER
:)

"Mahamahu.com anda Mahu 2012"


So hadiah dah tahu kena tahu tugasan lak apa perlu di buat nak menang hadiah. Perkara perlu di lakukan adalah : -

1) Mesti menjadi follower Mah@mahu - Bila Blog Berbicara. (wajib menjadi follower pada yg belum)
2) Mesti membuat satu entry diblog anda dengan tajuk seperti ini "Mahamahu.com anda Mahu 2012" (tidak boleh buat tajuk lain)
3) Dalam entry mesti masukan poster hadiah di atas, banner Mahamahu di bawah dan link kepada entry ini. (wajib ada link ke entry ini)
Klik untuk membesarkan gambar
4) Mesti membuat satu slogan paling kreatif dengan menggunakan perkataan "Maha & Mahu" di selangi dengan perkataan lain. Contoh :- "Saya Mahu hadiah Maha kerana Mahu menang Maha hadiah Mahu daripada Maha yang Mahu".
5) Slogan mesti tidak lebih daripada 30 patah perkataan
6) Selepas siap dan di postkan entry anda hantar penyertaan anda pada comment di bawah berserta maklumat penting berikut:-
   Nama:
   Email :
   Link posting :

 

slogan:
 Saya MAHU jadi MAHA insan MAHU yang MAHA berguna MAHU kepada MAHA ibubapa MAHU suami MAHA anak2
(ntah btl kex slogan ni, sy pon xpaham, muahaha...arap2 diterima as slogan laa)


nak join klik sini

~ KAKLONG 1st GiveAway! ~

~ KAKLONG 1st GiveAway! ~
7 june ~ 7 july 2012

syarat2nya :-
1) Terbuka kepada semua blogger.
2) Buat satu n3 kendian, kopipes gambar dan tajuk diatas(berserta dengan link nya sekali)..
3) follow blog ini dan ini.(jika sudi..tak ada paksaan)
4)tarikh tutup 7july 2012.
5)seperti biasa setelah siap semua tinggal kan komen anda di entri ini....
6)ajak lah kawan2 lain kalau sudi yer
7)Perlu dingatkan..hadiahnya biasa-biasa shj....(akan di upload hadiahnya kemudian)
 
NAK JOIN??
KLIK BANNER
:)

"Speacial GiVeAway By Aiman"

 
GiveAway Yg Bermula Pada 15/06/2012 Dan Tamat Pada 6/07/2012


NAK JOIN??
KLIK BANNER


Syarat Penyertaan :-

1- Wajib Like Sponsor Utama SINI & SINI  
2- Wajib Follow Blog Aiman & Ikhwan
3- Wajib Klik INI & INI
# Sila JUJUR kpada DIRI SENDIRI. Allah Maha Melihat

Cara-Cara Utk Menyertai :-
1- Buat Satu Entry Yg Bertajuk "Speacial GiVeAway By Aiman"
2- Tempek Banner Di Atas & Linkan Ke Sini 
3- Akhir Sekali, Copy Link Entry Tu & Post Di Kotak Komen . Di CBOX tidak dilayan

Senarai Hadiah :-

1- Sebuah MP4 Player utk 1st TOP REFFERAL


2- Dua Pasang Cute Earphone utk 2nd & 3rd TOP REFFERAL

3- 10 Peserta Bertuah Akan Mendapat Hadiah Misteri



4- Blogskin utk 5 Pemenang tajaan Bunny Inspire (BLOG) (PAGE)

Giveaway Blog oHsemm by Eira Shamiera


NAK JOIN? KLIK BANNER

syarat-syaratnya ialah:
  1. Wajib follow blog nie dan like page nie..memudahkan jika ada perubahan dan pemenang
  2. Wajib like dan follow semua sponsor..*akan diperiksa
  3. tajuk entry :Giveaway Blog oHsemm by Eira Shamiera
  4. copy & paste banner diatas dan letakkan di entri..link kan terus ke entry GA ini
  5. tag minimum 2 orang..pastikan dyeorang tahu
  6. promote sehabis mungkin..ada hadiah untuk TOP REFERRAL
  7. TOP REFERRAL boleh pilih hadiah sendiri..*updated
  8. dah siap hantar link entry dekat ruangan komen,,,pastikan link entry okey
  9. kepada yang tak ada fb tu..korang mestilah menTAG kawan maximum 5 orang..*updated
NOTE:
#Tarikh tutup : 28/6/20112
 
#pemenang miera akan gunakan cabutan..
#kepada yang tak like dan follow sponsor..automatik terbatal penyertaan korang..
#GA akan terbatal kalau penyertaan kurang dari 30 orang..so rajinKAN promote ek..

--> SENARAI HADIAH <---
--> SENARAI PESERTA <--

sebarang pertanyaan sila komen okey..:)
ataupun PM miera di http://www.facebook.com/#!/eira.shamiera.92

Wednesday, 27 June 2012

BIRTHDAY GIVEAWAY 2012



TARIKH TUTUP GIVEAWAY 
DILANJUTKAN SEHINGGA 
30 JUNE 2012


SYARAT YG MUDAH  SEPERTI BERIKUT :
  • Buat entry simple Birthday Giveaway 2012 , jangan lupa link kan banner ke entry ini, [tak wajib -kalau sudi tuliskanlah ucapan Harijadi ea =) ada hadiah khas ]
  • Sila tinggalkan link entry anda pada kolum Komen entry ini.
  • Tarikh giveaway ini adalah dari 23 April sehingga 31 May 2012 sehingga 30 June 2012.
  • Pemilihan semua pemenang  menggunakan Random.org, jadi semua peserta ada peluang adil utk menang.Kecuali Pemenang Ucapan Harijadi Terbaik akan dipilih berdasarkan ucapan yg paling saya suka.
  • Sila follow blog ini  dan like page saya untuk maklumat terkini giveaway,terima kasih :
  • Sila semak nama peserta .saya akan update sentiasa.maklumkan sy jk nama anda tiada.

SENARAI PESERTA

 HAPPY BIRTHDAY DEAR 
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR
&
 DIMURAHKAN REZEKI 
&
SENTIASA DIRAHMATI 
&
DILINDUNGI TUHAN SLALU
&
DIMAKBULKAN SEGALA DOA
&
DIPERKENANKAN SEGALA IMPIAN

:)

AMIN YA RABBAL ALAMIN 


NAK JOIN?
KLIK SINI

"1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal"


So, untuk berkongsi bulan yang istimewa ni aku nak menganjurkan 
"1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal"
Ada hadiah tuk korang semua, 
Tapi tak lah grand sangat memandangkan aku pun takde sponsor,
Memadailah dengan memberi dengan seikhlas hati tanda persabatan di dunia blog ni.
Cara Penyertaan:
1. Anda mesti mempunyai blog dan menetap di Malaysia.
2. Follow blog "haryatifaizal.blogspot.com", kalau takmo follow pun takpe, kalau follow senang saya nak refer balik blog korang dan follow kembali.
3. Copy banner kat atas tu beserta dengan link entry ni.
4. Buat entry ringkas bertajuk "1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal", dan tinggalkan link anda di entry ini.
5. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30.6.2012 (tepat jam 10.00mlm)
6. Hadiah akan diberitahu kemudian. (dari masa ke semasa).
Sekian, itu saja, so, sudi-sudikan la join ye! Bukan tuk sape tuk korang gak!

 
 
 
 
 
MEMORI TERINDAH SAYE?
OF COURSE BEING A WIFE 2 MR. AB RAHMAN AHMAD 
&
 IBU OF NUR FARISHA HUMAIRA & MUHAMMAD FARIS HAIKAL
 
:)
 
NAK JOIN?
KLIK SINI

"Saya Nak Baju T-Shirt Bride & Groom Tu"

 Tarikh Tutup : 01/07/2012

- Bakal B2B / Ex-B2B
- Follow blog as,blog Sponsor & Like Facebook Sponsor (wajib.!)
- Buat 1 entry bertajuk " Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu"
- Copy paste gambar dan letak kan di entry tersebut dan link ke blog as (wajib.!)
- Sila tinggalkan emel & link entry di ruang komen di bawah (wajib.!)

hadiahnya? dah tentu-tentulah "Sepasang T-Shirt seperti di atas"

agak-agak, siapa yang layak dapat T-Shirt tu? berita baik... 50 ORANG PERTAMA YANG JOIN CONTEST NI AKAN DAPAT T-SHIRT TU..!!! :D
 
NAK JOIN?
KLIK SINI

Love2cook Malaysia 3rd Blogoversary Giveaway 2012

Of course, simple T&C applies. Please follow strictly in order to participate.

WINNERS WILL RECEIVE A BOX FULL OF GOODIES FROM
LOVE2COOK MALAYSIA ^_^
  • The Giveaway is open to bloggers and readers residing in Malaysia & Singapore ONLY.
  • Be my blog's Public Follower via Google Friend Connect (located under my blog header).
  • "Like" my FB Page LOVE2COOK MALAYSIA (if you have a Facebook account).
  • Leave your name together with your blog link (if you have one) at the comment space under this post only. Mention 'JOIN' if you are participating. (pls do not repeat your entries).
  • Send in your entries by 4th July 2012, 12:00 midnight Malaysian time.
  • 2 selected winners will be announced after draws via random.org.
  • Winners to contact me via email providing full name, mailing address and contact number within a week from date announced. Failing to do so, another winner will be chosen.

 NAK JOIN?
 KLIK SINI

Monday, 25 June 2012

Miss Jijie 1st Giveaway

copy link banner : 
http://i1075.photobucket.com/albums/w421/budakbaik6295/anigif3.gif
 
GA ni terbuka kepada : 
  • Warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia sahaja.
  • Bloggers wanita   * kalau lelaki pun nak join boleh cuma hadiah tak berapa sesuai la *
FAKTA PENTING !!!
  • GA ini akan berlangsung dari 21 Mei 2012 hingga 29 Jun 2012.
  • Pengumuman pemenang 30 Jun 2012
  • 10++ pemenang akan dicabut oleh Mr Random.org & 1 top refferal akan dipilih oleh saya.
  • Setiap penyertaan akan disemak sendiri oleh saya...
SYARAT - SYARAT PENYERTAAN...
  • Copy banner di atas dan buat satu entri.
  • Copy banner dibawah dan letakkan di sidebar. 
  • Wajib follow blog dan twitter saya. * sila nyatakan anda follower yang ke berapa di entri anda*
  • Wajib follow / like / add SEMUA sponsor
  • Wajib tag 3 orang dan pastikan mereka tahu.
  • Publishkan entri dan letak link ENTRI ANDA pada comment box saya.


Hadiah-Hadiah...
  • TOP REFFERAL : Topup RM 30 + Shawls ( 2 helai ) ATAU  Topup RM 50 * pemenang sila pilih satu *
tagged:
1. kak nida
2. kak akmar
3. nadh

"Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com "



1. terjah mereka ini ... *jujur kang rezeki nak menang lari :D

2. Sila buat enrti bertajuk "Giveaway : 3-lens LOMO Style Film Camera by Amercorner.com ".

3. Linkkan entry ke blog amer and submit url entry ke ruangan comment. 

4.lastly,  tonyoh sini dan senyum sini

5.paling last. letak banner ni kat sidebar *digallakan untuk top referral



Hadiah giveaway amercorner.com 

1.  3-lens LOMO Style Film Camera (top referral) 

2.  lomo aquapix (dipilih oleh random.org)

3. lawak kampus kompilasi (pemenang dipilih via random.org)