SPONSORED BY:

Saturday, 26 May 2012

"1st Giveaway By Iena Eliena"

 
Nak join klik

>>>1st Giveaway By Iena Eliena<<<


SYARAT-SYARAT
1)  Follow blog cik iena
2)   Like fanpage cik iena
3) Like fanpage sponsor
4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena"
dan tempekkan gambar comel kt atas nie(^_~)
5) Sila beritahu siapa referral anda
(siapa tag anda ,jika anda tidak d tag,anda tau dari blog siapa)
6) Tag minimum 3 blogger dan pastikan mereka tahu
nak tag bnyk2 pon boleh sb ade hadiah utk top referral
7) Tinggalkan link anda diruangan komen


HADIAH-HADIAH

Top Referral 
- Busana Muslimah daripada 
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena

Tempat Pertama 
- Domain + own domain email selama setahun
- Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Dua Helai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)


Tempat Kedua
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Ketiga
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)
***********************************************************
PEMENANG DITENTUKAN BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH YG AKAN DIBUAT 
OLEH CIK IENA SENDIRI
TETIBE NAK BUAT VIDEO CIK IENA CABUT SENARAI NAMA
(^_~)

Tarikh Tamat : 7 Jun 2012 

tagged: semua yg berminat :)

3 comments:

  1. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  2. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete