SPONSORED BY:

Saturday, 19 May 2012

Cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA

banner cabutan bertuah
Jom sertai cabutan bertuah @Riwayat Hariku yang pertama barangan IKEA iaitu Lampu LAMPAN IKEA. Maklumat lanjut mengenai Lampu LAMPAN IKEA ini di laman IKEA. Murah tetapi sangat cantik dan menarik! Untuk cabutan bertuah ini, warna yang Sop beli ialah warna putih.

Untuk sertai cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA ini, ikuti langkah mudah berikut:
  • Buat satu entry pada blog, web, forum atau laman facebook.com tentang cabutan bertuah ini. 
  • Penulisan adalah bebas. Paling ringkas pun diterima seperti: "Saya sertai cabutan bertuah di blog gnesop.com [link peraduan ini]" Jika panjang lagi baik :) Hendak copy entry ini pun boleh!
  • Masukkan banner peraduan dan link
  • Tinggalkan link entry blog atau facebook anda (link makluman cabutan bertuah) ke ruangan komen di entry ini.
Langkah lain seperti follow blog ini, tag kawan, share pada laman sosial, like FB dan sebagainya tidak wajib. Jika anda hendak buat, sangat-sangat dialu-alukan :) Hehehehe
Cabutan bertuah akan dibuat menggunakan random.org melalui senarai penyertaan yang dihantar selepas tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2012.

"Saya sertai cabutan bertuah di blog gnesop.com [http://www.gnesop.com/2012/05/cabutan-bertuah-lampu-lampan-ikea.html].. saya juga ingin mengajak rakan2 lain yg  berminat utk sertai sekali cabutan bertuah ini..mane taw kot rezeki sy atau anda menang lampu lampan ikea kan?hehe" 

1 comment:

  1. terima kasih kerana sertai GA ini
    good luck Ina :)

    ReplyDelete