SPONSORED BY:

Wednesday, 22 February 2012

"Fast Giveaway SoL & Amar"


Cara-cara nak join
Wajib follow blog kebebasan berkonsentrasi dan blog im photographer
Sila like facebook page SoL dan Me And Myself (tak paksa)
Buat 1 entry tentang giveaway ni bertajuk "Fast Giveaway SoL & Amar".
Link kan entry korang dekat entry ini.
Wajib letak banner dekat atas tu dalam entry korang.
Tag la seberapa banyak blogger yang korang suka. (pastikan mereka tahu)
Tinggalkan link entry korang di ruangan comment entry ini. :)

Hadiah
Hanya 4 blogger bertuah sahaja. Hadiahnya sama rata, tak ada diskriminasi
Blogger bertuah pertama dan kedua : RM5.00 (Maxis/Celcom/Digi)
Blogger bertuah ketiga dan keempat : RM5.00 (Maxis/Celcom/Digi)
Pemilihan pemenang akan ditentukan dengan bantuan random.org
Aku akan buat review khas untuk pemenang "Fast Giveaway".

Tarikh tutup
22 February 2012 hingga 3 March 2012
 
ku copy paste sejibik2 dr blog tuan tanah..
so reramai join (klik banner je)
ku tagged sume yg bce entry ni ehh :)
orite sume syarat telah dipatuhi..gud luck!! heheh

5 comments:

  1. hye! terima kasih join GA ni. Insyallah, you are the lucky one. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam :) insyaAl;ah ade rezeki menang kan? :)

      Delete
  2. melawat dr GA yg sme..gud luck =)

    ReplyDelete
  3. eeee..comeynyee blog nehh..gewaammm

    ReplyDelete
  4. salam
    datang dari GA yg same :)

    hai salam perkenalan dan good luck yea .

    jum join GA saya :
    http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/02/giveaway-saya-nak-menang.html

    ReplyDelete