SPONSORED BY:

Friday, 6 April 2012

BawalBiru 1st Giveaway


Untuk sertai, anda mesti...
1. Buat satu entry ringkas tentang giveaway ini
2. Dalam entry tu mestilah letakkan banner diatas dan link kan ke sini
3. Tag satu atau lebih blogger dan make sure diorang tau
4. Lepastu datang balik sini dan tinggalkan nama dan link entry korang tadi kat Mr Linky widget di bawah
5. Untuk update pasal giveaway ni sila follow blog ni ye ;p

Giveaway ni berakhir pada 8 May 2012 jam 11.59 malam. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Hadiah bagi pemenang.......jeng.jeng.jeng.

Tudung Bawal Printed 
corak boleh pilih di SINI dan SINI

Terima kasih kerana sertai giveaway ini dan good luck kepada semua :) Mohon share kepada rakan blogger lain. TQ
 
tagged:
1. nadh
2. k.akmar
3. k.azatie

nak join klik SINI ok :)

1 comment:

  1. good luck,
    kalau ade masa, sila2 lah join giveaway amer yang x seberapa ni


    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete