SPONSORED BY:

Monday, 2 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )
HADIAH-HADIAH :
FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-

ni picca2 bertudung sy utk contest cantik bertudung ni :)
 me wif my son :) Muhammad Faris Haikal

 me?..hehe

 dis is my dotter :) Nur Farisha Humaira..
haha aci ke letak picca anak? kalo xleh, abaikan je picca ini..heee
saje je sy letak nak cukupkan 3gambar utk tatapan anty Farina, anty jgn mrah ehh?..ngehngeh

& lastly nak tagged:
1.http://cerita-amna.blogspot.com/
2.http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/
3.http://lisaafha.blogspot.com/

ok done
:)
semoga bertuah
amin

2 comments:

  1. :) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

    ReplyDelete
  2. Blogwalking here...
    good luck 4 ur contest :)

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete